De Praktijk

Acupunctuurpraktijk Synergie is gevestigd in Bennekom in de provincie Gelderland. De praktijk is in 2010 door mij opgericht na het afronden van de driejarige acupunctuuropleiding bij de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging), waar ik lid van ben. 

Naast mijn werk als arts-acupuncturist ben ik van 1994 tot 2016 werkzaam geweest als huisarts. Deze combinatie stelt mij in de gelegenheid om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de patiënt en de klachten, zowel westers-regulier als via de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). In de praktijk wordt dit vormgegeven door mijn persoonlijke en zorgvuldige werkwijze

Ik werk voornamelijk met klassieke acupunctuur, waarbij op indicatie ook naalden verwarmd kunnen worden met een moxalamp of elektrisch gestimuleerd kunnen worden. Dit combineer ik indien nodig met andere vormen van acupunctuur, zoals segmentale acupunctuur en ooracupunctuur. Aanvullend kan ik door mijn opleiding in de Chinese Kruidengeneeskunde kruidenpreparaten voorschrijven.

Het praktijkpand is ruim, sfeervol ingericht en beschikt over een prettige wachtkamer met leestafel, een spreekkamer en drie comfortabele behandelkamers. Er is gereserveerde parkeergelegenheid voor de deur. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een bushalte.


Adresgegevens

Hackfortsgoed 18 
6721 WC Bennekom 
Route beschrijving


Contactgegevens

+31 (0)6 427 233 00 
info@acupunctuursynergie.nl
Ga naar de Contact pagina